Wellvita lever for danskernes sundhed

wellvitaDet kan virke omsonst at skulle forklare grundtanken bag den danske virksomhed Wellvita ApS, da selve navnet er ret sigende, og har man gennem livet haft en lille smule berøring med det engelske og latinske sprog, vil man måske kunne knække rebussen. Men Wellvita er meget mere end en forretning med fokus på ”det sunde liv” – det er en hjælp til samfundet og en stolthed blandt virksomhedens ansatte i at bidrage til alles ve og vel.

Den naturlige arvtager tog familiens idé et skridt videre

Wellvitas administrerende direktør, Claus Toft Gleerup, startede i 2010 noget som trak tråde tilbage fra hans egen barndom. Som én af meget få raske drengebørn voksede han op i en verden af medikamenter, eftersom hans egen far og farfar i midten af 70’erne, fra en kælder i Esbjerg, forskede i og udviklede kosttilskudsprodukter, og interessen blev for alvor vagt igennem faderens lille virksomhed, der op gennem 90’erne solgte kosttilskud til apotekerne i Danmark. Dette skulle således blive startskuddet på Claus Gleerups virksomhed, Wellvita, som, på trods af sin relative korte historie, i dag servicerer over 100.000 tilfredse kunder i Skandinavien og Tyskland.

Wellvita er en netbutik med et hav af forskellige produkter i form af håndkøbsmedicin, hår – og hudplejeprodukter og kosttilskud. Konceptet er enkelt og 100 % gennemskueligt. På Wellvitas hjemmeside kan du se omtrent 50 forskellige produkter, som bliver leveret direkte til din adresse i en handy-boks, der passer til brevsprækken eller postkassen. Betaling sker først efter modtagelsen – et koncept, som danskerne har taget varmt imod, i hvert fald hvis man skal tro på anmeldelserne og den overordnede kundetilfredshed. Der er naturligvis ingen bindinger og altid 14 dages fuld returret.

Internettet giver kontante fordele

Som enhver anden moderne virksomhed er færden online vigtigt for et firmas branding. Wellvita er en moderne virksomhed, der udnytter internettets mange fordele til at fastholde det lavest mulige omkostningsniveau, hvilket selvfølgelig gavner kunden i form af lave priser. Og selvom ordet netbutik kan give associationer om en distancetagen mellem virksomheden og dens kunder, er kundeservice noget, som Claus Gleerups tropper i Wellvita tager meget alvorligt, og man kan tydeligt fornemme, at den daglige kundekontakt ikke bliver nedprioriteret. Hos Wellvita sidder nemlig over 25 medarbejdere klar ved telefonerne til at varetage bestillinger og rådgive om produkterne og brugen af samme.

Øget fokus på sundhed

I disse tider hvor det efterhånden er mere naturligt at have et kort til fitnesscenteret end til rejsekort, er der tryk på hos Wellvita. Wellvita arbejder dagligt på at imødekomme kundernes særlige behov gennem virksomme produkter af naturlige råvarer, god kundeservice og fortsat udvikling af nye kosttilskud med mere.

Hvad end dit behov er, er der mange muligheder. Wellvita tilbyder alt lige fra simple kosttilskud, såsom vitaminpiller og fiskeolier til personlige plejeprodukter og lægemidler. Wellvitas store udvalg giver hjælp til alverdens ”problemer”. Der er her muligheder for rygere, der ønsker at stoppe, i form af udførlig rådgivning og kvalitetsprodukter. Der er hjælp at hente både til hovedpine og andre kropssmerter, slidgigt, blodomløb, slankekur, kolesteroltal og hudpleje, og omdrejningspunktet for Wellvita er at sætte fokus på sundhed og velvære – og derigennem skabe større livskvalitet hos kunderne. Og skal man tro direktøren selv, så er det et privilegium at have et arbejde, som gør hverdagen sundere og bedre for danskerne.

Alle produkter er naturligvis e-mærkede og udførligt gennemtestede, hvilket sikrer dig, at Wellvitas produkter er af høj kvalitet og troværdighed.

Wellvita hjælper, hvor de kan

At være med til at forbedre menneskers sundhed og livskvalitet kan ikke blot måles i, hvor mange vitaminpiller Wellvita årligt sælger, og virksomheden har da også mange flere projekter i gang ved siden af det daglige arbejde. Wellvita bakker op om adskillige projekter og initiativer, der kæmper for bedre livskvalitet hos borgerne.

I 2013 tog Claus Toft Gleerup et godhjertet initiativ, da han blev bekendt med, hvor mange hjemløse mennesker, der faktisk var i Danmark på det tidspunkt. Da danskernes sundhed ligger ham meget på sinde, og Wellvita er bygget op omkring netop dét koncept, var det blot en naturlig del af hans virke at hjælpe til. Således kontaktede Claus Gleerup hjemløs-magasinet ”Hus Forbi” og tilbød at uddele gratis vitaminpiller ud til landets hjemløse, eftersom de fleste ikke får den optimale næring i løbet af en dag. ”Hus Forbi” var meget taknemmelige for Wellvitas tanke og indsats på området, hvilket også bevirkede, at en Røde Kors’ varmestue i Esbjerg også fik tilsendt en masse gratis vitaminpiller.

Selvom initiativet blev modtaget med kyshånd, er problemet med de hjemløses sundhed desværre langt fra løst. Mange bliver fortsat syge og svækkede, fordi der simpelthen ikke er nok vitaminer i den daglige kost, der indtages. Vitaminpiller er en godt supplement til mad, men bør som hovedregel aldrig erstatte den sunde kost. Dermed ligger Claus Gleerup og Wellvita op til, at der kommer en øget fokus på området.

Udover hjemløse-initiativet støtter Wellvita en lang række organisationer, der arbejder for bedre livskvalitet. Herunder støtter Wellvita blandt andre Giv Blod, Astma-Allergi Danmark, Julemærkefonden og BørneCanserfonden med flere.

Du kan finde yderligere information om virksomheden og produkterne på Wellvitas hjemmeside. Har du ligeledes spørgsmål til produkterne eller søger du rådgivning kan de kontaktes på mail eller telefonisk på 82 30 30 40 i hverdagene fra kl. 8-16, fredag fra 8-14.30. Ønsker du at modtage Wellvitas nyhedbrev, så klik her.