Tandlægen der hjalp mig af med min tandlægeskræk

Hej alle
Så er det blevet tid til en lille blog igen. i dag vil jeg fortælle om mit seneste eventyr hos tandlægen, som jeg ikke har været hos i snart fem år, grundet min store frygt for tandlæger. Nu er det ikke selve tandlægerne jeg har den store frygt for, selvom de godt kan se lidt skræmmende ud når de står der bøjet ned over mig, med alle deres knivskarpe redskaber og værktøjer, som skal ned og rode rundt i min mund. Det er dog selve proceduren bag det hele, og fordi hver gang jeg har været til skoletandlægen som barn som gik jeg altid grædende ud derfra.

Med veninden i hånden
Derfor tog jeg for nyligt mod til mig dog ikke uden assistance fra min kære veninde, hen til en anbefalet tandlæge beliggende i Hellerup.  Jeg skulle dog ikke havet lavet det helt store indgreb, jeg ville i første omgang gerne til en undersøgelsestjek for at se om mine tænder var sunde og rene, og derefter få mig en tandrensning, og hvis det var virkeligt nødvendigt få forbygget sygdomme i tænderne og deres omgivende væv.

Hvide tænder og ingen tandlægeskræk
Undersøgelsestjekket gik rigtigt godt, og jeg oplevede overhovedet ikke nogen gener eller ubehag, og tandlægen og tandplejerne var utrolig flinke og søde og gode til at fortælle om mig hvordan hele proceduren skulle foregå, så jeg ikke skulle blive ubehagelig overrasket. Det var lige før at jeg ikke havde brug for min veninde. Jeg blev så glad for mit besøg hos Hellerup tandlægen, at jeg også besluttede mig for at få bleget mine tænder hos dem, da jeg nu følte mig så tryg. I dag har jeg så både skinnende hvide tænder (dog ikke unaturlige hvide) og min tandlæge skræk er næsten ikke eksisterende.

tandlæge i hellerup
Hvis du gerne vil have nogle gode råd til hvordan du skal komme af med din tandlægeskræk så klik på denne glimrende artikel her.