Min mor har sagt, at hun vil betale for, at jeg får større bryster :)

Jeg er en pige på 16, og jeg skriver her fordi jeg er desperat. Jeg er vist ikke kommet helt i puberteten endnu, og jeg er ved at blive utålmodig!! Jeg er rimelig høj og jeg har også fået hår og sådan noget, men jeg har bare INGEN bryster, totalt strygebræt, gajoler og hvad man ellers kalder det. Sådan har jeg det virkelig, jeg gad så godt at få større bryster.

De andre piger i min klasse har alle sammen fået bryster, det er ikke alle der har store bryster, men de har da i det mindste bare nogle bryster. I hvert fald har de alle sammen større bryster end mig!

Jeg har talt med min mor om det, hun var også fladbrystet i alle sine teenageår og der kom aldrig rigtig nogen bryster. Hun fik lavet større bryster, da hun var 21, og har været vildt glad for dem.

Jeg ved godt jeg er i puberteten og alting og jeg skal også nok vente, men der er stor sandsynlighed for at jeg ikke får ret meget større bryster, så jeg går allerede nu med tanker om at få lavet en operation. Min mor har sagt hun nok skal betale den, men at jeg skal vente til jeg er 16. Det er vel fair nok! Så må jeg bare lige vente 5 år, suk…