Få altid lavet tandbehandling i narkose og nu også porcelænsfacader

Jeg skal snart have lavet porcelænsfacader, men jeg er lidt af en baby, når jeg skal til tandlægen, så jeg får altid lavet tandbehandling med narkose. Jeg indrømmer det gerne, men jeg er så bange for, at det skal gøre ondt, men alle siger, at det ikke gør, og at det er hurtigt overstået.

Mine venner har ofte lavet sjov med, at jeg altid skal have tandbehandling med narkose, men det er den eneste måde, jeg kan slappe af på, når jeg er hos tandlægen. Da jeg var mindre havde jeg altid min far med til tandlægen, men det ser lidt sjovt ud, når jeg efterhånden nærmer mig de 35 år.

Det bliver i næste uge, at jeg skal have sat porcelænsfacader på. Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg har længe ønsket at få porcelænsfacader, da mine tænder ikke er de flotteste. Jeg synes, de er for gule, og så er de ikke helt lige store. Min tandlæge har sagt, at det normalt foretages som en tandbehandling uden narkose, men jeg er ikke helt sikker. Jeg får jo altid lavet tandbehandling i narkose, men måske jeg skulle prøve uden.

Han skal ikke bore i mine tænder, måske de skal slibes lidt på forsiden, så de nye porcelænsfacader kan sidde ordentlig fast. Det bliver så dejligt, at få et flot smil og tænder der er hvide, det har jeg aldrig haft tidligere. Men jeg er lidt nervøs for, om jeg kan klare en tandbehandling uden narkose.

I sidste uge fik jeg lavet en afstøbning af mine tænder, som tandlægen lave mine porcelænsfacader efter. Det er vigtigt at få lavet, så de nye porcelænsfacader sidder helt rigtigt. Min tandlæge synes, det var sjovt, da jeg spurgte, om det var en tandbehandling med narkose, når man skulle have lavet aftryk. Det kunne jeg godt forstå bagefter, for det gjorde ikke ondt på nogen måde.

1 Comment

  1. Hvor er det godt at høre, at jeg ikke er den eneste, som ikke er så glad for at gå til tandlænge. Til trods for dette, overvejer jeg også at få lavet porcelænsfacader, så har du nogle gode råd?

Comments are closed.