Først var det tandrensning, næste gang bliver det paradentosebehandling

Forleden var jeg hos min tandlæge inde i Hellerup. Det skulle egentlig bare være et helt almindeligt tandlægeeftersyn, med tandrensning og fjernelse af tandsten. Jeg tog dog grueligt fejl. Jeg havde gået og haft lidt tandpine og nu viser det sig, at jeg skal til at have en paradentosebehandling næste gang jeg kommer.

Jeg ved slet ikke hvad en paradentosebehandling koster, men når jeg ser hvad alt andet koster hos tandlægen, så forudser jeg, at det bliver en bekostelig affære. Det er nogle trælse penge at bruge, men man er også ret øm over for sine tænder, så det er heller ikke et af de steder hvor man sparer.

Problemet for mig er dog, at økonomien er så stram lige nu, at jeg må vælge mellem paradentosebehandling eller sommerferie, hvad sker der lige for det? Jeg er ellers rigtig god ved mine tænder og mit tandkød. De bliver børstet hver dag og jeg børster dem også hvis jeg har spist eller drukket et eller andet som indeholder meget sukker.

Jeg gad virkelig godt på sommerferie, men jeg er nu mere opsat på at holde mine tænder sunde. Så sommerferien er aflyst nu. Det eneste håb jeg har tilbage er, at jeg vinder en af de utallige rejsekonkurrencer som jeg har meldt mig til efter at jeg fandt ud af, at det nok blev paradentosebehandling og ikke sommerferie. Jeg krydser fingrene.