Med hjælp fra denne frisør i Hillerød er jeg blevet blond!

De af jer, der har fulgt med på bloggen, ved nok, at jeg altid har haft en lille drøm om at afblege mit hår. Jeg synes bare, at blondt hår er så flot. Det er nemt at style med outfits, og så klæder de det fleste. Min farve nu er sådan lidt midt i mellem, og jeg synes, det bliver pænere om sommeren, når solen lysner det. Så ja, jeg har længe tænkt på at farve mit hår lysere. Men der var en af mine veninder, der gjorde det, og hun fortrød det rigtig meget bagefter. Det er nemlig utroligt skadeligt for håret at afblege det, pga. de mange kemikalier, der skal til. Derfor havde jeg faktisk lagt det lidt i baghovedet og besluttet mig for at beholde min gamle farve, indtil jeg kom til denne frisør i Hillerød.

Tilfældigvis var jeg til frisøren i Hillerød

I forhold til frisører er jeg ikke særlig loyal. Jeg prøver næsten altid en ny frisør, når jeg skal klippes. Det er både fordi, jeg synes, det er spændende at møde nye mennesker, og fordi jeg ikke rigtig har fundet en frisør, der kunne give mig det, jeg gerne ville have. Sidst jeg var til frisøren, var jeg hos en frisør i Hillerød, som min veninde havde anbefalet mig. Egentlig skulle jeg bare have klippet spidser, men da jeg sad der, fortalte jeg min frisør om min gamle drøm om blondt hår. Hun sagde, at hun godt forstod min bekymring, og det selvfølgelig for håret helt at lade være at farve det. Men når det så var sagt, var der masser af produkter, der var målrettet afbleget hår, så man ikke behøvede være bekymret for, at man ikke kunne holde det sundt alligevel.

Så nu har jeg blondt hår!

Hun anbefalede endda nogle produkter, som andre i min situation havde været glade for. Det virkede til, at hun havde styr på det, og min klipning blev også rigtig fint. Så det endte faktisk med, at jeg besluttede mig for at komme tilbage og få hende til at afblege mit hår! Og nu har jeg endelig fået det lyse hår, jeg altid har drømt om. Jeg får stadig et lille chok, når jeg går forbi spejlet, men jeg er utroligt glad for det. Derfor kan jeg kun anbefale dem, der også har en sådan drøm, at gå til en kompetent frisør i Hillerød og få det gjort!